daniella is back

nemen tjena - daniella här! kommit hem från turkiet för några dagar sedan men nu har jag tid för bloggandet igen. ibland måste man fixa saker, you know. anyways... jag såg att emma ville byta story o.s.v, jo men det är jag helt inne på. känns lite som att denna storyn dog ut, men vi ska helt enkelt disskutera det och kommer upp med information när vi har kommit fram till sak. menads ni väntar så lägger jag upp en otroligt fin bild på Justin! See you!

Kommentarer
Postat av: Sandra Olsson

Hejhej!



Jag kan med glädje berätta att

http://jbmusic.blogg.se startas upp

igen inom de närmsta dagarna, håll utkik!



Kram JBmusic

2011-08-03 @ 16:08:30
URL: http://jbmusic.blogg.se/
Postat av: Jbnovells [Bieber storys]

Jag börjar på eran design nu :)

2011-08-06 @ 13:11:37
URL: http://jbnovells.blogg.se/
Postat av: emilia

Hej jag har precis starat en ny novell blogg :) moch jag har typ inga läsare, Så jag undrar om du skulle typ kunna kika in där? skulle bli jätte glad. Och jag håller på med inlägget nu så japp :)



kramar från mig

Postat av: melmi'

Hej !! Du får gärna läsa www.biebsordie.blogg.se för doms läsaree går neråt . och den är jätte bra, jag lovar deet. dom är bara på del 13 i doms grymma novell . snälla hjälp mig/oss att sprida vidare den. vill inte att dom lägger ner den !!!!

2011-10-24 @ 16:24:52
Postat av: StoriesbyJulia - En novellblogg

Om du gillar Bieber-noveller är min blogg rätt för dig. Det skulle vara jätte roligt om du kika in den om du har tid och lust. Annars skulle det vara gulligt av dig att kika in den och läsa några inlägg och berätta vad du tycker. Hoppas du gillar min blogg, and hopefully stay! ;)

2011-11-07 @ 20:53:07
URL: http://storiesbyjulia.blogg.se/
Postat av: Becca♥

lite komiskt att skriva ett sånt här inlägg och sen inte blogga... Eller är det bara jag som tycker det? "jag är tbx och ska börja blogga igen!" WOHOO! och sen kommer ingen uppdatering på flera månader...

2012-01-08 @ 16:04:05
URL: http://beccaochlollo.blogg.se/
Postat av: Anonym

OCH NÄR KOMMER DEN NYA NOVELLEN?!!!?

2012-01-13 @ 16:43:24

Kommentera inlägget här sötnosar:

Ditt gulliga namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara vi som ser)

URL/Din söta blogg:

Till sist, vad ville du säga?:

Trackback
RSS 2.0